style

សូមស្វាគមន៍ អស់លោក លោកស្រី អ្នកនាងកញ្ញាទាំងអស់ ដែលអញ្ជើញចូលទស្សនាBLOGខ្ញុំបាទ ដោយមេត្រីភាព...សូមអរគុណ !!!

Tuesday, September 10, 2013

បង្កងអប់ឈីស Baked River Prawn with Cheese


សូមចុចរួបភាពនេះមើលVIDEO

* សំរាប់ពីរនាក់
* ប្រើរយៈពេល15នាទី
 គ្រឿងផ្សំ 
  - បង្កង ឬ បង្គា
1-ខ្ទឹមចញ្ច្រាំ ​​​                         
1ស្លាបព្រាបាយ
2-ប៊ឺររសជាតិប្រៃ       ​​​​​            
2ស្លាបព្រាបាយ
3-ស្លឹកខ្ទឹមហាន់តូចៗ​​             
1ស្លាបព្រាបាយ
4-អំបិល                                  
1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
5-ម្រេច​                       ​​​​​​​​​​​​            
1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
6-ឈីសMozzarella               
100ក្រាម

* វិធីធ្វើ
1-លាងបង្កងឲ្យស្អាត កុំបកសំបកចេញ រួចវះខ្នងយកអាចម៍ចេញ តែកុំវះដាច់ជាពីរ ហើយ​​​ ​​​រោយអំបិល ​ម្រេចពីលើត្រៀមទុកមួយអន្លើ
2-លាយប៊ឺរ ខ្ទឹមចញ្ច្រាំ ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ អំបិល ម្រេច កូរចូលគ្នា​ ហើយយកទៅលាបលើសាច់បង្កងឲ្យសព្វ
3-រោយឈីសពីលើសាច់បង្កង រួចយកទៅចំហុយដោយប្រើភ្លើង200អង្សា រយះពេល10-15នាទី ​ជាការស្រេច។
* For 2 person
* cooking time: 15 minutes

* Ingredient
    River Prawn or Shrimp
1. 2 Tbsp. Garlic
2. 2 Tbsp. Salted butter
3. 1 Tbsp. Spring onion
4. 1 Tsp. Salt
5. 1 Tsp. Pepper
6. 100 grams Mozzarella cheese
* How to cook
1. Clean shrimp and don’t have to peel. Cut half but not split it. Sprinkle with salt and pepper.
2. Mix butter, garlic, spring onion, salt, pepper together and paint on the middle of shrimp.
3. Sprinkle with cheese on top. Bake 200 degrees for 10-15 minutes until shrimp cook. And ready to serve.


អត្ថបទនេះ ៖​ ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រ Food travel
បកប្រែដោយ៖​ សូ ពិសិដ្ឋ​

No comments:

Post a Comment