គ្រឿងផ្សំ
1-សាច់គោហាន់កំរាស់ មួយសង្ទីម៉ែត្រ(ហាន់បណ្តោយសាច់) | 500ក្រាម |
2-ប្រេងខ្យង | 1ស្លាបព្រាបាយ |
3-ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ | 1ស្លាបព្រាបាយ |
4-ស្ករស | 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ |
5-ម្រេចបុក | កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ |
6-ល្ងស | 1ស្លាបព្រាបាយ |
7-ខ្ទឹមចញ្ច្រាំ | 1ស្លាបព្រាបាយ |
វិធីធ្វើ
1-ផ្សំម្រេច ខ្ទឹមចញ្ច្រាំ ល្ងស ប្រេងខ្យង ស៊ីអ៊ីវខាប់ ស្ករស ដាក់សាច់គោចូលច្របល់ចូលគ្នាសព្វ រួចទុកក្នុងទូទឹកកក1យប់
2-យកសាច់គោទៅចំហុយរយៈពេល4ម៉ោង (បើកភ្លើង80អង្សា)
3-ដាំខ្លាញ់ឲ្យពុះ យកសាច់គោដាក់បំពង ឲ្យស្រួយល្មមតាមចូលចិត្ត ជាការស្រេច។
Deep
Fried Marinated Beef - This menu follow the way of food preservation.
Cut beef to be strips and seasoning with ingredients , sugar , fish
sauce , salt , soy sauce , pepper and after that just dry them with sun
light and that’s it.
INGREDIENT
1. 500 grams beef (cut into strips 1 cm thick)
2. 1 Tbsp. Oyster sauce
3. 1 Tbsp. Soy sauce
4. 1 Tsp. Sugar
5. 1/2 Tsp. pepper
6. 1 Tbsp. White sesame
7. 1 Tbsp. Garlic, minced
HOW TO COOK
1. Mix pepper, minced garlic, white sesame, oyster sauce, soy sauce, sugar. Follow with the beef in a mixing bowl and mix well together. Marinate in refrigerator for 1 night.Two. Was marinated meat,
2. After marinated the meat, baked in the oven at 80 degrees about 4 hour.then. To be baked in an oven at 80 degrees. 4 hour
3. Heat the oil and put the pork to fry until cook. Finished.
អត្ថបទនេះ ៖ ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រ Food travel
បកប្រែដោយ៖ សូ ពិសិដ្ឋ
No comments:
Post a Comment