style

សូមស្វាគមន៍ អស់លោក លោកស្រី អ្នកនាងកញ្ញាទាំងអស់ ដែលអញ្ជើញចូលទស្សនាBLOGខ្ញុំបាទ ដោយមេត្រីភាព...សូមអរគុណ !!!

Thursday, September 19, 2013

សាច់គោបំពងល្ង

សូមចុចរួបភាពនេះមើលVIDEO 

    
គ្រឿងផ្សំ
1-សាច់គោហាន់កំរាស់  មួយសង្ទីម៉ែត្រ(ហាន់បណ្តោយសាច់) 500ក្រាម
2-ប្រេងខ្យង 1ស្លាបព្រាបាយ
3-ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ 1ស្លាបព្រាបាយ
4-ស្ករស 1ស្លាបព្រាកាហ្វេ
5-ម្រេចបុក កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
6-ល្ងស 1ស្លាបព្រាបាយ
7-ខ្ទឹមចញ្ច្រាំ 1ស្លាបព្រាបាយ

វិធីធ្វើ
1-ផ្សំម្រេច ខ្ទឹមចញ្ច្រាំ​ ល្ងស ប្រេងខ្យង ស៊ីអ៊ីវខាប់​​​ ស្ករស​​​ ដាក់សាច់គោចូលច្របល់ចូលគ្នាសព្វ   រួចទុកក្នុងទូទឹកកក1យប់
2-យកសាច់គោទៅចំហុយរយៈពេល4ម៉ោង (​បើកភ្លើង80អង្សា)
3-ដាំខ្លាញ់ឲ្យពុះ យកសាច់គោដាក់បំពង ឲ្យស្រួយល្មមតាមចូលចិត្ត​ ជាការស្រេច។

Deep Fried Marinated Beef - This menu follow the way of food preservation. Cut beef to be strips and seasoning with ingredients , sugar , fish sauce , salt , soy sauce , pepper and after that just dry them with sun light and that’s it.
INGREDIENT

1. 500 grams beef (cut into strips 1 cm thick)
2. 1 Tbsp. Oyster sauce
3. 1 Tbsp. Soy sauce
4. 1 Tsp. Sugar
5. 1/2 Tsp. pepper
6. 1 Tbsp. White sesame
7. 1 Tbsp. Garlic, minced


HOW TO COOK 

1. Mix pepper, minced garlic, white sesame, oyster sauce, soy sauce, sugar. Follow with the beef in a mixing bowl and mix well together. Marinate in refrigerator for 1 night.Two. Was marinated meat,
2. After marinated the meat, baked in the oven at 80 degrees about 4 hour.then. To be baked in an oven at 80 degrees. 4 hour
3. Heat the oil and put the pork to fry until cook. Finished.


អត្ថបទនេះ ៖​ ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រ Food travel

បកប្រែដោយ៖​ សូ ពិសិដ្ឋ​

No comments:

Post a Comment