style

សូមស្វាគមន៍ អស់លោក លោកស្រី អ្នកនាងកញ្ញាទាំងអស់ ដែលអញ្ជើញចូលទស្សនាBLOGខ្ញុំបាទ ដោយមេត្រីភាព...សូមអរគុណ !!!

Wednesday, September 25, 2013

ឡុកឡាក់​ត្រី​ខ ចំណាយ​​ពេល​ត្រឹម​៧​នាទី






















តើ​អ្នក​ធ្លាប់​តែ​ញុំា​ត្រី​ខ​កំប៉ុង​ធម្មតា​មែន​ទេ? តែ​ឥឡូវ​អ្នក​អាច​ច្នៃ​ត្រីខ​កំប៉ុង​នោះ​ ឲ្យ​កាន់​តែ​មាន​ឱជារស​ឆ្ងាញ់​ថែម​មួយ​កម្រិត​ទៀត។ Sabayសូម​ណែនាំ​វិធី​ច្នៃ​ត្រីខ​កំប៉ុង​នោះ​ដូច​ខាង​ក្រោម​ ដោយ​គ្រាន់​តែ​ចំណាយ​ពេល​ប្រហែល​៧នាទី​ប៉ុណ្ណោះ​។


គ្រឿង​ផ្សំ
ត្រីខ​កំប៉ុង​តូច​១​កំប៉ុង ប៉េងប៉ោះ​ទុំ២​ផ្លែ ខ្ទឹម​ស សាលាដ ស្លឹក​ខ្ទឹម ប្រេង​ខ្យង​ ប្រេង​ឆា ស្ករស​ ប៊ីចេង និង​អំបិល។
របៀប​ធ្វើ
១.​រៀប​សាលាដ​ដាក់​ក្នុង​ចាន
២.ដាក់​ខ្ទះ​ឲ្យ​ក្ដៅ បន្ទាប់​មក​ចាក់​ប្រេង​ឆា​ចូល រួច​ដាក់​ខ្ទឹម​បំពង
៣.ចាក់​ត្រីខ​ចូល​ (ថែម​ទឹក​បន្តិច)
៤. ដាក់​ស្ករ​ស ប៊ីចេង ប្រេង​ខ្យង អំបិល
៥. ហាន់​ប៉េងប៉ោះ​ ដាក់​ចូល​ច្របល់​ឲ្យ​ស្រពាប់ ប៉ុន្តែ​កុំ​ឲ្យ​បែក​សាច់​ត្រី
៦. ដួស​ដាក់​លើ​ចាន​សាលាដ​ រួច​រោយ​ស្លឹក​ខ្ទឹម​លើ​ជា​ការ​ស្រេច

អ្នក​អាច​ញុំា​ត្រីខ​នោះ​ជា​មួយ​បាយ​ឬ​នំប៉័ង​ក៏​បាន​។

អត្ថបទ៖ ផល្លា សុម៉ាលីណា
អត្ថបទនេះ ៖​ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រសប្បាយ

No comments:

Post a Comment