style

សូមស្វាគមន៍ អស់លោក លោកស្រី អ្នកនាងកញ្ញាទាំងអស់ ដែលអញ្ជើញចូលទស្សនាBLOGខ្ញុំបាទ ដោយមេត្រីភាព...សូមអរគុណ !!!

Thursday, November 28, 2013

គ្រួចបំពង

581870_440239969388466_820827713_n
គ្រឿងផ្សំ

គ្រូចទាំងមូល ៤គ្រូច
ប្រេងឆា កំនត់
គល់ស្ហឹកគ្រៃ(តូចៗ) ៤គល់
ទឹកជ្រលក់
ខ្ទឹមស-ក្រហម  ៣កំពឺស
ម្រេច បន្តិច
អំបិល បន្តិច
ម្សៅស៊ុប បន្តិច
ក្រូចឆ្មា  បន្តិច
ទឹកដាំពុះ  ល្មម
បន្លែ
ម្ទេសខ្មាំង  ២ផ្លែ
ត្រសក់  ២ផ្លែ
ជីគ្រប់មុន  បន្តិច
សាលាដ  ១គល់

វិធីធ្វើ
១ គ្រួច​លាង​ទឹក​អោយ​ស្អាត​រួច​ញាត់​គល់​ស្លឹក​គ្រៃ​ចូល​ដាក់​អោយ​ស្រក់​ទឹក​ល្អ​
២ ដាំ​ប្រេង​ខ្លាញ់​អោយ​ក្តៅ​ដាក់​គ្រួច​ចូល​បំពង​អោយ​ឆ្អិន​សព្វ​ល្អ​និង​មាន ​ពណ៌​ ក្រលាត​ល្អ​។ ទើប​ដូស​ឡើង​អោយ​ទុក​អោយ​ស្រក់​ខ្លាញ់​។
៣ ធ្វើ​ទឹក​ជ្រ​លក់​ដោយ​លាយ​គ្រឿង​ផ្សំ​ទឹក​ជ្រ​លក់​ចូល​គ្នា​ទាំង​អស់​ភ្លក់​មើល​អោយ​ល្មម​រសជាតិ​។
៤ រៀបគ្រួចដាក់ចានអោយស្អាតរួចដាក់ទឹកជ្រលក់ក្នុបកូនចាន។

( Source: viewkh )

No comments:

Post a Comment