style

សូមស្វាគមន៍ អស់លោក លោកស្រី អ្នកនាងកញ្ញាទាំងអស់ ដែលអញ្ជើញចូលទស្សនាBLOGខ្ញុំបាទ ដោយមេត្រីភាព...សូមអរគុណ !!!

Monday, October 21, 2013

វិធី​ប្រលាក់​សាច់​អោយ​មាន​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ជាប់​មាត់

beef2
ខ្ញុំជឿ​ថា​ស្រ្តី​មេផ្ទះ​ជាច្រើន​តែង​បង្កើត​ចម្ងល់​ ថា​ហេតុ​អ្វី​បាន​ជាខ្លួន​ឯង​ប្រលាក់​សាច់​មិន​ឆ្ងាញ់ បើញ៉ាំ​របស់​គេ​វិញ​ម្តេច​ក៏​ឆ្ងាញ់​ម្ល៉េះ​។ បើ​ជួប​បញ្ហា​នេះ សូម​សាក​ល្បង​ ដូច​ការ​ណែនាំ​ខាង​ក្រោ​ម​នេះ​ម្តង​មើល​៖

១.គ្រឿង​ផ្សំៈ ១.​សាច់​គោ​សុទ្ឋ​ឬសាច់​ជ្រូក​សុទ្ឋ​៥០០​ក្រាម ២.​ជីវ៉ាន់​ស៊ុយ​៣​សរសៃ​ ៣.​ស្ករស​១​ស្លាប​ព្រា​បាយ​ ៤.ប្រេង​ខ្យង​១​ស្លាប​ព្រា ៥.ខ្ទឹម​ស១​មើម​ ៦.ទឹក​ត្រី​១​ស្លាប​ព្រា ៧.ម្រេច​ម៉ត​កន្លះ​ស្រាប​ព្រា ៦.​ម្សៅការី​១ស្លាប​ព្រា​កាហ្វេ​និ​ង ៧.ស្រា​ស​២​ស្លាប​ព្រា​។
២.វិធី​ធ្វើ.១- បុក​មើម​ខ្ទឹម ម្រេច​ចូល​គ្នា​អោយ​ម៉ដ​ល្មម  ២.ពន្លះ​សាច់​គោ​ឬ​សាច់​ជ្រូក​ជា​បន្ទះ​ស្តើងៗ​កំរាស់​ប្រហែល​ ១ ស.ម ៣.យក​សាច់​គោ​ប្រ​ឡាក់​ជាមួយ​ទឹក​ត្រី ស្រាស ស្ករស ម្សៅការី ប្រេង​ខ្យង និង​ឬស​ជី​វ៉ាន់​ស៊ុយ អោយ​ចូល​ជាតិ​សព្វ​អស់ ហើយ​ផ្អាប់​ទុក​ប្រហែល​១ម៉ោង​ សឹម​យក​ទៅហាល​ថ្ងៃ​ពេញ​១ថ្ងៃ​ ៤.បន្ទាប់​មក​យក​សាច់​ដែល​ហាល​នោះ មក​ដាក់​ចៀន​ក្នុង​ខ្ទះ​ជា​មួយ​ប្រេង​ឆា​ឡើង​ក្តៅ​ស្រាប់ ដល់​ពេល​សាច់​ឆ្អិន​ហើយ ស្រង់​ឡើង​ទុក​អោយ​ស្រក់​ខ្លាញ់​អស់​សឹម​ទទួល​ទាន ពិត​ជា​ប្លែក​មាត់​មិន​ខាន​។

តើ​ប្រិយ​មិត្ត​នឹង​សាក​ល្បង​ដូច​នេះ​ឬ​យ៉ាង​ណា​ដែរ?

អត្ថបទនេះ ៖​ ដកស្រង់ចេញពីគេហទំព័រ KHMER79

No comments:

Post a Comment