ឆាអង្រ្កងកញ្ជែត
គ្រឿងផ្សំ៖
យកឆ្នាំងមួយចាក់ទឹកចូលហើយដាំអោយពុះ
ដាក់អំបិល១ចិប(ចុងម្រាមដៃ) ហើយនឹងប្រេងឆា២ ៣ តំណក់ចូល
ដាក់កញ្ឆែតចូលហើយពន្លត់ភ្លើងភ្លាម។ រូចយកមកសំរិតទឹកចេញ ហើយដាក់ទឹកធម្មតាចូល ត្រាំចោល
បន្ទាប់មកដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះកំដៅអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស ម្ទេស ឆារហូតមានក្លិនឈ្ងុយ ដាក់សាច់គោនិងកូរជាមួយខ្ទឹម
ដាក់ស្ករត្នោត អំបិល ស៊ុបមាន់ខ្នរ និងប្រេងខ្យង ហើយកូរចូលគ្នា
ដាក់អង្ក្រង និង កញ្ឆែតចូល ហើយច្របល់អោយញាប់ដៃបន្តិចរួចដកចេញពីភ្លើង
រួចរាល់អាចដួសដាក់ចានយកមកញ៉ាំជាមួយបាយបាន៕
អត្ថបទដកខាងលើស្រង់ចេញពី asianfoodguide
គ្រឿងផ្សំ៖
- សាច់គោ ១ខាំកន្លះ ហាន់ស្តើងៗ
- អង្ក្រង ១ខាំ លៀងទឹកចេញ
- ម្ទេស ៣ផ្លែ កាត់ជា២
- កញ្ឆែត២ក្បង់ដៃ បេះស្លឹក និងដើមចាស់ៗចេញ
- ខ្ទឹមស៥កម្ពឹស ហាន់ស្តើងៗ
- ប្រេងខ្យង ២ស្លាបព្រាបាយ
- ស្កត្នោត១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អំបិលកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ម្សៅស៊ុបខ្នរ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ប្រេងឆា២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹក៦០០មល
យកឆ្នាំងមួយចាក់ទឹកចូលហើយដាំអោយពុះ
ដាក់អំបិល១ចិប(ចុងម្រាមដៃ) ហើយនឹងប្រេងឆា២ ៣ តំណក់ចូល
ដាក់កញ្ឆែតចូលហើយពន្លត់ភ្លើងភ្លាម។ រូចយកមកសំរិតទឹកចេញ ហើយដាក់ទឹកធម្មតាចូល ត្រាំចោល
បន្ទាប់មកដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះកំដៅអោយក្តៅ ដាក់ខ្ទឹមស ម្ទេស ឆារហូតមានក្លិនឈ្ងុយ ដាក់សាច់គោនិងកូរជាមួយខ្ទឹម
ដាក់ស្ករត្នោត អំបិល ស៊ុបមាន់ខ្នរ និងប្រេងខ្យង ហើយកូរចូលគ្នា
ដាក់អង្ក្រង និង កញ្ឆែតចូល ហើយច្របល់អោយញាប់ដៃបន្តិចរួចដកចេញពីភ្លើង
រួចរាល់អាចដួសដាក់ចានយកមកញ៉ាំជាមួយបាយបាន៕
អត្ថបទដកខាងលើស្រង់ចេញពី asianfoodguide
No comments:
Post a Comment